Vielä yksi kakku pääsiäiselle jossa näkyy ja maistuu pääsiäinen. Tällä kertaa en halunnut mitään sattumia tuonne kakkuun joten jätin pois magnopalaset. Kakku on tehty 20 cm irtopohjavuokaan ja
näin tämä tehtiin:
Pohja:
1/2 pkt Bastogne keksiä
1/2 pkt Bastogne keksiä
70 g voita
Murustele keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Painele massa vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi
Täyte:
6 liivatetta
2 dl vispikermaa
200 g mascarpone juustoa
200 g vaniljatuorejuustoa
2 dl Bonne magnososetta
steviaa/ sokeria maun mukaan
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää vaahtoon mascarpone, vaniljatuorejuusto ja magnosose. Lisää stevia/sokeri.
Liota puristetut liivatteet tilkkaan kuumaa vettä.
Lisää ohuena nauhana täytteen sekaan.
Kumoa täyte pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Kiille
3 dl Bonne magnososetta
3 liivatetta
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Liuota tilkkaan kuumaa vettä. Lisää ohuena nauhana magnososeen joukkoon. Kaada kiille varovasti hyytyneen juustomassan päälle ja anna hyytyä muutama tunti/yön yli.
Pursotukset suklaata, koristeet sokerimassaa.
Uijui, tuota haluaisin päästä maistamaan. Raikkaan ja keväisen näköinen leipomus, nam.
VastaaPoistaKiitos Kati, kakku oli herkullinen, nam
PoistaOnpa herkullisen näköinen kakku ja kauniisti jälleen koristeltu :)
VastaaPoistaKiitos Liisa :)
PoistaKaunis kakku! Hienosti koristeltu. Pääsisipä maistelemaan :)
VastaaPoistaAurinkoista maanantaita!
Kiitos Tuulia, tervetuloa vaan :)
PoistaKylläpäs on kaunis kakku!
VastaaPoistaKiitos Minttu ja raikas!
PoistaHienot pääsiäiskoristeet kakussasi!
VastaaPoistaKiitos :)
Poista