Tänään sain vieraakseni työkaverin 25 vuoden takaa. Olimme pari vuotta samassa työpaikassa 1988-1990 ja kaikki nämä vuodet olemme pitäneet yhteyttä toisiimme, välissä tiuhempaan ja välissä harvempaan. Ystäväni ruokavalio on gluteeniton ja laktoositon, joten näillä rajoituksilla kahvipöytään piti jotain tehdä - nämä tehtiin
Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää perunajauho/leivinjauheseos/vaniljasokeri siivilän läpi taikinaan. Kaada torttuvuokaan ja paista 200 asteessa n. 14-15 minuuttia
Jäähtyneen pohjan päälle levitin tropiikinhilloa, purkillisen säilykemangosiivuja ja 2 dl laktoositonta kermavaahtoa pursottelin päälle. Ihanan pehmeä, samettinen ja raikas torttu
Perunajauhokakku
200 g laktoositonta margariinia
1,5 dl sokeria
3 munaa
3 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vuoan korppujauhotin kookoshiutaleilla.
Upea!!! <3
VastaaPoistaTerveisin Una
http://hallatar.blogspot.fi/
Mistä aineksista m mangotortun ruusut? Millä tyllalla saa noin ihania ruusuja? =)))) <3
VastaaPoistaKiitos Una, ihan laktoositonta kermaa on pursotukset ja sellaisella suljetulla tähtityllalla ne pyöräytin
VastaaPoistaKaunis kakku, kokeilen! Näin keliaakikkoperheessä uudet reseptit ovat aina tervetulleita. Muutenkin mukava blogi sinulla!
VastaaPoistaTervetuloa vastavierailulle:)
Kiitos kommentistasi,aivan varmasti tulen. Mukavaa viikkoa
PoistaVoi mä niin voin kuvitella, että kuinka tämä maistuu hyvältä.
VastaaPoista