maanantai 6. tammikuuta 2014

Wieniläiset suklaasormet

Meillä on tänään pienimuotoiset kakkukekkerit ja mm. näitä tuli eilen illalla leivottua. Ohje on Tarulta, jolla muutenkin on tosi ihania leivonnaisia ja ohjeita. Nämä ovat tosi hyvänmakuisia ja tuo valkosuklaa oli ihan piste iin päälle. Kokeilkaa ihmeessä. Helppojakin nämä on  tehdä!



125g voita tai margariinia
Reilu 1dl tomusokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
½dl maissitärkkelystä
½ dl maitoa
75 g tummaa suklaata
100 g  valkosuklaata

Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekoitellen vaahdon joukkoon. Sulata 75 g suklaata ja hämmennä taikinaan. Lisää maito. Pursota isolla tähdenmuotoisella tyllalla pikkuleipiä pellille, jätä reilusti leviämisvaraa.
Paista 175 asteessa n. 15 min.
Sulata valkosuklaa kasta reilusti jäähtyneiden pikkuleipien toinen reuna suklaaseen. Anna jähmettyä viileässä.
Koristele vaikka nomparelleilla.




12 kommenttia:

  1. Todella makoisan näköisiä pikkuleipiä:)

    VastaaPoista
  2. Oi, mitä ihanuuksia. Sinulla taitaa olla makro-objektiivi, kun saat noin hyviä lähikuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita! Yleensä kuvaan järkkärillä, jossa minulla on kiinteä 50 mm objektiivi, mutta nämä tämän postauksen kuvat on ihan pokkarilla otettu.

      Poista
  3. Kyllä on herkullisen näköisiä.Hyvää Loppiaista Kaisa.♥

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköisiä herkkuja! Pakko oli tulla katsomaan blogiasi kun Suvin blogin kommenteista kateellisena luin tekemistäsi lumitöistä:) Mä niin rakastan talvea♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa Annu! Täytyy jokupäivä laittaa lumikuvia esille :)

      Poista
  5. Arvaa alkoiko tekemään mieli jotakin hyvää, kun tällaisia herkkuja katselee :D

    VastaaPoista