sain tuhottua tähän kakkuun. Hyvin toimi.
Yleensä näihin juustokakkuihin teen keksipohjan, mutta kun nyt hiiret olivat syöneet kaikki keksit, niin tein Brownies pohjan
125 g voita tai margariinia
75 g tummaa suklaata
2 dl sokeria
hyppysellinen suolaa
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
Rasva sulatetaan ja lisätään suklaa joukkoon. Sekoita tasaikseksi. Lisää suola ja sokerit. Sekoita munat yksitellen ja lisää jauhot. Paista 175 asteessa n. 15 minsaa. Anna pohjan jäähtyä.
Täyte: 2,5 dl flora vispiä
200 g tuorejuustoa
300 g after eight suklaata
4 liivatetta
tilkka kuumaa vettä
Koristeluun 2,5 dl flora vispiä, after eight suklaata ja nomparellejä
Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto joukkoon. Sulata suklaat mikrossa. Suklaa sulaa tosi nopsaa, joten sulattele varoen. Lisää kerma-tuorejuusto vaahtoon suklaa ja lisää kuumaan veteen liotetut liivatteet mukaan. Kaada massa kakkupohjan päälle. Anna hyytyä mielellään yön yli.
Vieraat voivat tulla:
ja siellä kaikilla oli niin mukavaa....
Kyllä on komean näköinen kakku,varmaan on maukas nam:)
VastaaPoistaKiitos Ritva!
PoistaVoi apua miten upea kakku! Pitäis näin joulun jälkeen vaan popsia vihanneksia, mutta mä vaan katselen upeita kakkuja! Nyt tuli makean nälkä:)
VastaaPoistaKiitos Sanna, kyllä tässä riittäis itellekkin pelkkä silmänruoka :)
PoistaVoi nam taas. Sulla on kyllä taito hyppysissä :) Kutsutaanko sitä jauhopeukaloksi:D
VastaaPoistaKiitos Tuija...ehkä enempi poropeukalo :)
PoistaSiivun ottaisin hyvin mielelläni ♥ ♥
VastaaPoistaKiitos Tuta, tervetuloa vaan maistamaan!
PoistaVoi apua miltä herkulta sekä kuulostaa että näyttää, slurps:)
VastaaPoistaKiitos Kirsi :-D
Poista♥aaah! Niin hyvän näköistä!
VastaaPoistaKiitos Riitta Sinikka
PoistaWow, miten upea kakku! Maistuis kyllä mullekin. Taidokkaasti tehty!
VastaaPoistaKiitos Tuulia, tules maistamaan :)
PoistaIhANAn näköinen kakku!
VastaaPoista