perjantai 10. tammikuuta 2014

Kämmekkäät
Näitä tuli muutama vuosi sitten neulottua oikein urakalla. Nyt taas innostuin. Joustinneuletta 2 oikein 2 nurin sopiva pätkä,peukalolle reikä, nirkkoreunus ja virkattu kukka keskelle. Siinä se. Hanskat alle ja menoksi!

20 kommenttia:

 1. Ihanat! Minulla on lahjaksi saadut, yhdet tuollaiset. Tykkään käyttää niitä autoa ajaessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rouva Kivitikka, noita olen antanut aikoinaan monet lahjoiksi ja ovat olleet tykätty lahja!

   Poista
 2. Ihanat kämmekkäät.Hyvää viikonloppua Kaisa.♥

  VastaaPoista
 3. Onpa sievät kämmekkäät! En muuten aikaisemmin tiennyt, miten niitä kutsutaan. Taasen viisastuin :) Valoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia, mukavaa viikonloppua sinullekkin. Kai ne kämmekkäät on...en mie tiiä onko oikeesti, mutta kuulostaa sopivalta nimeltä :)

   Poista
 4. Nää on kivoja ja noita mäkin osaisin tehdä, kun vaan saa ton kukan jostain valmiina, hih...ja tietäis, kuinka monta silmukkaa luo kaikenkaikkiaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakin on tosi helppo virkata. Yritän tässä laittaa jotain ohjetta...olen noihin tehnyt 40 silmukkaa...riippuu vähän langan vahvuudesta.

   Poista
 5. Oi mie tarvisin , ois tosi hyvät kun ulkona valokuvailee ! mutta mieki tarvisin tarkemmat ohjeet, mm mihin se j amiten peukalon reikä tehdään. juuri ja juuri se kaks oikein , nurin menee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt sen peukkureiän päättämällä toisen puikon 6 viimeistä silmukkaa ja sitten taas seuraavalla kiekalla luonut ne taas uudelleen...yritän laittaa selkeämpää ohjetta :)

   Poista
 6. Tosi nätit! Enpä osaisi tehdä... Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Ihanat, oot kyllä tosi taitava :) Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, ei näihin nyt kovasti taitoa tarvi :): Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 8. Hienot. Näistä vois olla hyvä aloittaa kutominen taas pitkästä aikaa. Peukalo osaan asti osaisin, mutta sitten töppäis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, tuumasta toimeen vaan, ei se peukun reikä oo vaikea. Päättelee vaan silmukat ja luo seuraavalla kiekalla ne uudelleen.

   Poista