Jo useampi viikko sitten tarttui kaupassa mukaani Bonnen trooppinen sose purkki.
Nyt se päätyi juustokakkuun kahvipöytään vieraille.
Banaani, mango ja guava maistuu tässä sosessa, makeuttamaton, ei lisättyä sokeria, lisäaineeton, säilöntäaineeton, valmistettu Suomessa.
Bonnet ovat suosikkisoseitani.
Ihanan pehmeä ja mieto maku tuli tähänkin kakkuun
Näin sen tein:
200 g digestive keksiä
100 g voita
Täyte:
5 liivatetta
2,5 dl flora kuohua
250 g mascarbonejuustoa
tomusokeria
vaniljasokeria
3 dl Bonnen trooppinen sosetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
Vatkaa kerma vaahdoksi
Lisää vaahtoon mascarbone, sokerit ja trooppinen sose
Liuota liivatteet tilkkaan kuumaa sosetta.
Sekoita hyvin.
Kaada sose ohuena nauhana massaan,
Kaada täyte digestive pohjan päälle
Kaada täyte digestive pohjan päälle
Anna hyytyä muutama tunti tai yön yli
Kiille
2 dl trooppinen sosetta
2 liivatetta
tomusokeria
Liota liivatteet kylmässä vedessä
Kuumenna osa soseesta ja liuota liivatteet.
Kaada liivateseos loppu soseen joukkoon ja kaada varovasti
hyytyneen kakun päälle
Anna kiilteen hyytyä
Näyttää mielettömän hyvältä, nam!
VastaaPoistaKiitos Kati
PoistaKauniisti koristeltu!
VastaaPoistaJa varmasti herkullisen makuista!
Kiitos Sari
PoistaNamskis, mä niin tykkään trooppisista hedelmistä. Ja koristelu on hieno :)
VastaaPoistaKiitos Tuija
PoistaVoi miten upea kakku!
VastaaPoistaOlenko kysynyt jo monta kertaa saako sinun kuviasi "pinnata"?
Kiitos Sara, pinnaa vaan :)
PoistaKyllä on upean näköinen kakku:)
VastaaPoistaKiitos Ritva
PoistaVau! Taatusti herkkua!
VastaaPoistaKiitos Satu, kyllä maistui
PoistaIhanan raikkaan näköinen kakku! :P Kiitos vinkistä. Mökillä ei ole uunia, mutta tuollaisen voisin viikonlopuksi taikoa! :)
VastaaPoistaKiitos Sari, nämä kakut ei tarvitse uunia
PoistaKyllä on kaunis kakku ja varmasti raikas maultaan!
VastaaPoistaKiitos Marianna
PoistaNam! Kyllä on taas upea kakku ja ihanasti koristeltu. Liisa
VastaaPoistaKiitos Liisa
Poista