lauantai 26. syyskuuta 2015

Tomaatti-vuohenjuustokeitto ja tapakset



 Eilen oli tapasperjantai. Palkitsin itseni monestakin syystä pienillä, nopeasti valmistuvilla herkuilla.
Tuo keitto oli ihan yliveto, siitä tuli niin ihanan makuista, että sitähän olisi voinut lipitellä vaikka ja kuinka.
Nopeasti ja helpostikin tämä soppa valmistui
Näin sen tein:

puolikas pieni valkosipuli
puolikas sipuli
500 g paseerattua tomaattia
6 dl vettä
suolaa, mustapippuria
200 g maustamatonta tuorejuustoa
reilu puoli pötköä vuohenjuustoa

Pilko sipulit ja kuullosta niitä öljyssä hetki.
Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mausteet.
Anna kiehua n. 15 min.
Lisää paloiteltu vuohenjuusto ja tuorejuusto.
Anna juustojen sulaa sekaan ja soseuta keitto.



Muut tapakset:

Valkosipuliset yrttikatkaravut


Valkosipuliset herkkusienet


pesto-vuohenjuustopatongit


cashewpähkinöitä
kappeli savujuustokuutioita


päivän piristyskuvana 
tänä aamuna Poikasen äipälle tekemät voikkaleivät hyvän mielen kera







13 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostava ilta-ateria :-) Herttaiset 'naamaleivät' poikasi on tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joskus on lupa herkutella ja joskus tavisjutuistakin saa pienellä ilmeellä spesiaalijutut:)

      Poista
  2. Ihana keitto ja tapakset näyttää herkullisilta! Suloiset voileivät <3

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköistä :) mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
  4. Oi mitä herkkua. Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  5. Herkullisen värinen keitto. Patonkileivät olivat varmasti maistuvia.
    Ja nuo iloiset voikkarit :D Ihanat!
    Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, keitossa oli kyllä väritkin niin kohdillaan. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle :)

      Poista