Jääkaapissa pötkötteli pari kesäkurpitsaa sen näköisenä, että kohta pitää jotain niistä tehdä ennenkuin menevät kompostin höysteeksi.
Ei ihan äkikseltään uskoisi, että kesäkurpitsa toimii kahvikakussa, mutta kyllä toimii.
Sukklaan ja kesäkurpitsan liitto oli toimiva. Kurpitsa antoi kakkuun raikkaan säväyksen,ja teki kakusta todella mehukkaan.
5 dl raastettua kesäkurpitsaa
2 munaa
4 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl tummaa kaakaota
6 dl vehnäjauhoja
2 dl öljyä
2 munaa
4 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl tummaa kaakaota
6 dl vehnäjauhoja
2 dl öljyä
Raasta kesäkurpitsa
Sekoita kaikki aineet keskenään.
Kaada taikina vuokaan ja paista
175 asteessa n. 45 min
Mulla on kasvamassa kesäkurpitsaa. Miten muistaisin tätä ohjetta käyttää, kun saan niistä satoa...
VastaaPoistaOi oman maan kesäkurpitsaa, vielä parempaa
PoistaHienon näköinen kakku ja varmaan maukas:)
VastaaPoistaKiitos Ritva :)
PoistaMaukas ja lisäksi niin hyvännäköinenkin! Olet koristellut sen kauniiksi, ihanat! Niin on herkkujen herkku tämäkin ja lisäksi hyvä kun on vielä mehukaskin.
VastaaPoistaAikulle sanoisin, että kirjoita ihmeessä ylös tämä resepti, tai Kotokolosta kakki hyvät ohjeet löytyy.
Kiitos jälleen Kaisa.
Kiitos Sirkka itsellesi :)
PoistaWhaaat??? Kesäkurpitsaa?? Sitä vihreää?? Uskomatonta!! Jopa niin uskomatonta, että on pakko kyllä kokeilla! Ja varsinkin kun muu ohjekkin on ällistyttävän helppo, ei edes vatkulointia, sekoitus vaan, me gusta muchooo! Kiitos Kaisa!
VastaaPoistaHei, onko tuo 1dl tummaa kaakaota siis sitä leivontakaakaojauhetta?
PoistaJuu ihan sitä kaakaojauhetta ja kyllä niitä vihreitä kurkun näkösiä pötkylöitä :) Helppoa ja hyvää eikun tuumasta toimeen vaan
PoistaVau! Upea kakku!
VastaaPoistaKiitos Satu
PoistaKesäkurpitsaa kakussa? Enpäs olisi ikinä arvannut että sitä voi käyttää leipomiseenkin!
VastaaPoistaHieno kakku!
Kiitos Minttu, kyllä kesäkurpitsaapa hyvinkin, kokeileppas!
PoistaTosi upea kakku ♥
VastaaPoista