3 dl vettä
2 dl sokeria
1 pkt taatelia
200 g voita
2 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
Pilko taatelit veden ja sokerin sekaan ja keitä pehmeiksi. Lisää kuumaan taateliseokseen voi. Soseuta tasaikseksi ja anna jäähtyä. Vatkaa munat yksitellen seokseen.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet rasva-taateliseokseen ja laita taikina vuokaan.
Paista 175 asteessa n. tunti.
Helppoa ja niiiin maukasta!
Taatelikakku on munkin ihan ykkös suosikki joulukakuista!!! <3 En ole vielä ehtinyt tehdä, mutta uskoisin viikonloppuna tekaisevani parit taatelikakut! ;)
VastaaPoistanämä valmistuu kyllä tosi nopsaan!
PoistaTaatelikakku se olla pitää jouluna:)
VastaaPoistaNäin on Ritva!
PoistaTaatelikakku kuuluu meidänkin kahvipöytään jouluna:)
VastaaPoistaEhdoton ykkönen kyllä!
PoistaTaatelikakku on mun äidin lemppari, mutta mulle se ei ole kolahtanut.. Tykkään enemmän pumpulikakusta tai konjakkikakusta.
VastaaPoistaNämä ovat niitä makuasioita...tuo konjakkikakku kuulostaa mielenkiintoiselta
PoistaPitääpä kokeilla!
VastaaPoistaEi muuta kuin tuumasta toimeen vaan Seija!
Poista