maanantai 24. kesäkuuta 2013

Mökin keittiö ja historian havinaa

Olemme ostaneet mökin vuonna 2004. Sitä on aikaisemman omistajan taholta laajennettu pari kertaa rakentamisen jälkeen. Ristimme paikan Huvikummussa, koska siellä kaikki oli vähän vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun.  Se passaa meille, me itsekkin olemme välistä ihan vinksin vonksin, joten ei ristiriidassa siis yhtään. Entiset omistajan olivat iäkäs pariskunta ja isäntä oli sitten rakennellut tontille jos jonkinnäköistä rakennelmaa, näin se aika hänellä on siellä varmaankin kulunut.
Pihalla on erikseen rantasauna, joka on ihan parasta siellä.
Sisätila oli ostaessa sellainen tummahko, eli aikansa tummuneet panelit olivat seinissä ja katoissa. Heti eka kesänä maalasimme seinät tuollaiseksi sireenin lilan väriseksi ja katto valkoiseksi. Kylläpäs jo tämä muutos sai aikaan pirteämmän ilmeen. Tuo seinien väri ihastuttaa minua edelleenkin.
Alkuperäiset keittiönkaapit olivat sellaiset ruskeat korkeat kaapit, jostain 70 luvulta varmaankin.
Taisi olla 2006 kun sitten laitoimme keittiön uusiksi, eli haimme Ikeasta Stått keittiökalusteet ja nämä ovat toimineet mökissämme paremmin kuin hyvin. Mökki on talvisin ihan kylmillään ja keittiö on vieläkin kuin uusi, ei kertakaikkiaan moitteen sijaa.
Mieheni rakensi 2007 kiintonaisen kulmasohvasysteemin, josta tykkään myös tosi paljon. Sohva kätkee sisäänsä ison säilytystilan, joka on ihan tarpeellista - ainakin minun elämässäni :)
Tälläinen pieni pala historiaa Huvikummustamme
 
 






Juhannusruusu matto virkattu jonain vuonna
 

14 kommenttia:

  1. IIk, ihana Mökki♥ eihän tuota mökiksi edes voi kutsua pikemminkin Paratiisi.Mitkä herkkuvärit, ai että minä tykkään. Matto sopii mainiosti, kuka lie virkkelöinyt? Ahkerana on oltu.
    Helteistä tiistaita sinulle.
    t: toinen Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaisa kauniista kommentistasi, teit minut kovin iloiseksi.Matto on ihan omin kätösin väännetty toissa kesänä. Ei kovin hellettä tänään täällä meidän lakeuksilla ollut.

      Poista
  2. No ei tämä kyllä ainakaan mökkikuumetta laannuta, niin on ihanat ja herttaiset olot teillä siellä :) minulla on aina kesäisin mökkikuume, vaikka täällä merenrannalla on kuin mökillä olisi. Ihana keittiö ja niin kauniit värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sarppu, kyllä paikka on meillekkin mieluinen.Iloa päivääsi!

      Poista
  3. Ihastuttava mökki ja niin kauniisti remontoitu!!! Sinulla oli miltei samanlainen sudenkorentokuva tuolla aiemmassa postauksessasi ;-)) Niitä on nyt liikkeellä :-))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnamarika kommentistasi, niinpä siellä taisi olla elävänkin korennon kuva, viime kesältä. Iloa päivääsi!

      Poista
  4. Ihana huvikumpu teillä! Suloiset värit, toistuvat kauniisti matossakin. :)

    VastaaPoista
  5. Hurmaava kyökki Teillä. Nättiä ja kodikasta.

    VastaaPoista
  6. Voi miten suloinen mökkikeittiö teillä!

    VastaaPoista