Viime viikon vieraille tein täytekakun jossa oli kaksi ihanaa elementtiä.
Voipohja jota en ole aiemmin tehnyt.
Tästä pohjasta tuli suosikki, tämä oli ihanan kostea, mehevä ja erittäin hyvänmakuinen.
Kakkupohja on tiiviimpi kuin perus sokerihöttöpohja.
Kakkupohja on tiiviimpi kuin perus sokerihöttöpohja.
Kakun väliin tein puolukkatäytteen joka oli ihanan raikas.
Tykkään itse kovasti puolukoista ja luonnollisesti tämä
kakku oli minun makuun juuri sopiva.
Puolukkahillo oli itsekeitettyä, eikä sitä ollut paseroitu joten suutuntumia oli mukana.
Voisokeripohjan nappasin Kakkumonsterilta ja
näin sen tein 20 cm vuokaan
250 g voita
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää munat ja jauhot vuorotellen taikinaan
Paista 175 asteessa n. tunti
kakku oli minun makuun juuri sopiva.
Puolukkahillo oli itsekeitettyä, eikä sitä ollut paseroitu joten suutuntumia oli mukana.
Voisokeripohjan nappasin Kakkumonsterilta ja
näin sen tein 20 cm vuokaan
250 g voita
250 sokeria
4 munaa
225 g jauhoja
reilu 1tl leivinjauhetta
Lisää munat ja jauhot vuorotellen taikinaan
Paista 175 asteessa n. tunti
Täyte:
350 g puolukkahilloa
4 dl vispikermaa
2005 vaniljatuorejuustoa
tomusokeria
Purostuksiin:
200 g Viola mustaherukkatuorejuustoa
350 g puolukkahilloa
4 dl vispikermaa
2005 vaniljatuorejuustoa
tomusokeria
Purostuksiin:
200 g Viola mustaherukkatuorejuustoa
Todella kaunis ja herkullisen näköinen kakku, kiitos ohjeesta:)
VastaaPoistaKiitos Tuta
PoistaKaunis kakku!
VastaaPoistaJa varmasti hyvää, kun siinä on puolukkaa. Nam!
Kiitos Sari, oli kyllä oikein hyvä
PoistaHerkulliselta näyttää:)
VastaaPoistaKiitos Ritva
PoistaOi, miten tuli taas niin upeaa jälkeä. Herkullisen näköistä!
VastaaPoistaKiitos paljon Kati
PoistaNo mitä tähän nyt sanoisi :) Nämä on niin upeita teoksia :) Liisa
VastaaPoistaKIitos Liisa
PoistaWau! Onpas kauniin värinen. Puolukat on toinen mun lempparimarja (ekana vatut). Katselin juuri, että onkin tänä vuonna kypsymässä paljon puolukkaa (ihan vielä eivät oo kypsiä). Pitääpä muistaa ohjeesi lähiaikana :)
VastaaPoistaPuolukka on niin hyvä marja ja hyvin sopii täytekakkuunkin, Ei täälläkään vielä ole kypsiä
PoistaKiitos Ma-TE, ei täälläkään vielä ole puolat kypsiä. Ihanaa viikkoa sinulle
VastaaPoistaIhanan näköinen kakku, ja varmasti oli hyvääkin! Pitääpä muistaa tämä kun tulee taas mieleen kokeilla jotakin uutta.
VastaaPoistaKiitos Väkertäjä, kokeile ihmeessä :)
PoistaIhanan näköinen kakku. :) Kaunis väri tulee puolukasta.
VastaaPoistaKiitos Outi :)
Poista