Poikasen kanssa innostuttiin yhtenä iltana tekemään pitkästä aikaa jäätelöä.
Tämä itsetehty jäätelö on niin helppoa ja hyvää, ja valmistuukin ihan suit sait.
Kaappiin olin jäätelöä varten jemmannut pari Dajm patukkaa ja siitä kehkeytyi tämän jäätelön makuelämys
Näitä on ollut mukava tarjota yllätysvieraille pakkasesta.
Ihanista vieraista olemmekin saaneet nauttia nyt parin viikon ajan monen monta kertaa.
Jäätelö valmistui siis näin:
4 dl vispikermaa
1 prk keitettyä kondensoitua maitoa
0,5 dl glukoosisiirappia
2 dajm patukkaa
Vatkaa kerma vaahdoksi
Lisää kondensoitu maito ja glukoosisiirappi
Pilko suklaat rouheeksi ja lisää massan joukkoon.
Annostele kertavuokiin tai isompaan vuokaan
ja pakasta seuraavaan päivään
Mansikkamaamme on tuottanut todella paljon mansikoita ja olen niitä myöskin aina kahvipöytään laittanut tarjolle.
Vieraat innostuivatkin laittamaan mansuja jäätelön kyytipojaksi ja nehän olivatkin ihan täydellinen match.
Omatekoiset jäätelöt on parhaita!
VastaaPoistaIhana ohje!😋
Ja kauniit purkit!
Kiitos Sari, näitä on niin mukava tehdä
PoistaVarmaan hyvää:)
VastaaPoistaNo on kyllä :)
PoistaHerkkua taatusti, nam :)
VastaaPoistaKiitos Tuta, herkkua - sitäpä juuri :)
PoistaTaattua Kaisan kehittelemää herkkua!!! Liisa
VastaaPoistaKiitos ihana Liisa ♥
PoistaKäytitkö siis glukoosisiirappia vai glukoosia??
VastaaPoistaKiitos tarkkaavaisuudestasi anonyymi, todellakin glukoosisiirapista puhutaan :)
PoistaNäyttääpä herkulliselta ja tarpeeksi helpolta jopa tällaiselle tumpelokokillekin 😉
VastaaPoistaKiitos Lady nämä valmistuvat ihan suit sait :)
PoistaKiitos paljon Ma-Ke ja ihanaa loppuviikkoa sinullekkin ♥
VastaaPoistaHerkullisen väristä.
VastaaPoistaKiitos Kati
Poista