torstai 21. huhtikuuta 2016

Mangopiimäkakku



Olen löytänyt kaupan kylmähyllystä ihanan tuotteen: 
 Gefilus mangopiimän.
Tällä juomalla tapaan nykyään aloittaa aamuni, ihanan raikas, pehmeästi mangolta maistuva piimä. 
Piimäkakkuja tulee  joskus tehtyä ja niinpäs kokeilin tuota ihanaa mangon makuista piimää tähän todella helppoon yhden kulhon kakkuun.
Näin sen tein:

5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
1 dl mangososetta
2 dl mangopiimää
1/2 dl siirappia

Voitele ja jauhota kakkuvuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sulata rasva ja sekoita joukkoon mangosose.
Lisää jauhoseokseen piimä, siirappi ja rasvaseos.
Kaada kakkuvuokaan ja paista  175 asteessa n. 45-50 minuuttia.




14 kommenttia:

  1. Hieno kakku!
    Ja kiva resepti. Tuota piimää täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Piimästä en piittaa pelkälleen mutta kakussa voisinkin kokeilla :) Kuulostaa jännälle ja näyttää hyvälle :)

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, :)
    Kivaa kevättä sinulle ja viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

      Poista
  4. Hyvää piimäkakun / maustekakun ohjetta olen etsinyt kauan, joten tämä täytyy testata.

    Maukasta viikkistä 😊

    VastaaPoista
  5. Hyvältä näyttää kakkusi jälleen. Tykkään mangosta, mutta tuota juomaa en olekaan edes huomannut. Liisa

    VastaaPoista
  6. Näyttää herkulliselta. Tykkään mangon mausta, joten tuo kakku maistuisi kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati, minustakin mango on hyvää. Tässä ei nyt kovin voimakkaasti kuitenkaan se maistunut

      Poista