Olen löytänyt kaupan kylmähyllystä ihanan tuotteen:
Gefilus mangopiimän.
Tällä juomalla tapaan nykyään aloittaa aamuni, ihanan raikas, pehmeästi mangolta maistuva piimä.
Piimäkakkuja tulee joskus tehtyä ja niinpäs kokeilin tuota ihanaa mangon makuista piimää tähän todella helppoon yhden kulhon kakkuun.
Näin sen tein:
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
1 dl mangososetta
2 dl mangopiimää
1/2 dl siirappia
Voitele ja jauhota kakkuvuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sulata rasva ja sekoita joukkoon mangosose.
Lisää jauhoseokseen piimä, siirappi ja rasvaseos.
Kaada kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa n. 45-50 minuuttia.
Hieno kakku!
VastaaPoistaJa kiva resepti. Tuota piimää täytyy kokeilla!
Kiitos Sari, kokeile ihmeessä piimä on ihanaa
PoistaPiimästä en piittaa pelkälleen mutta kakussa voisinkin kokeilla :) Kuulostaa jännälle ja näyttää hyvälle :)
VastaaPoistaKantsii kokeilla :)
PoistaKuulostaa ja näyttää herkulliselta, :)
VastaaPoistaKivaa kevättä sinulle ja viikonloppua!
Kiitos Minttu ihanaa viikonloppua myös sinulle :)
PoistaHerkulliselta näyttää:)
VastaaPoistaKiitos Ritva
PoistaHyvää piimäkakun / maustekakun ohjetta olen etsinyt kauan, joten tämä täytyy testata.
VastaaPoistaMaukasta viikkistä 😊
Kiva Tuija ja ihanat sullekkin :)
PoistaHyvältä näyttää kakkusi jälleen. Tykkään mangosta, mutta tuota juomaa en olekaan edes huomannut. Liisa
VastaaPoistaKiitos Liisa, toi piimä on ihan superhyvää
PoistaNäyttää herkulliselta. Tykkään mangon mausta, joten tuo kakku maistuisi kyllä.
VastaaPoistaKiitos Kati, minustakin mango on hyvää. Tässä ei nyt kovin voimakkaasti kuitenkaan se maistunut
Poista