Ennen ja jälkeen joulun meillä poikkesi paljon vieraita.
Suolaiset tarjottavat maistuvat nykyään ihmisille paremmin kuin makeat.
Niinpä yksi ilta pyöräytin näitä ihania tonnikalatäytteisiä torttuja vieraille ja näistä tulikin todella ihania.
Hupenivat sen siliän tien.
Tortut tein ihan normaalista torttutaikinalevyistä ja täytteeksi
tillituorejuustoa ja tonnikalaa sekaisin tahnaksi.
Tahnaa reilusti tortun keskelle, puolikas kirsikkatomaatti kruunuksi
Paisto uunissa normaalin tortun tapaan
ja eikun heti nauttimaan, nämä olivat ihan parhaita
juuri uunista otettuna.
Kyllä mie näitä meinaan tehdä muulloinkin kuin vain jouluna :)
Tää oli hyvä vinkki nimittäin torttutaikinaa löytyy vielä pakkasesta, kiitos.
VastaaPoistaNo niin nyt vaan pyöräyttämään suolaiset tortut :)
PoistaOikein kerkullisen näköisiä ja varmasti myös maistuvat, kiitos ohjeesta:-)
VastaaPoistaKYllä kannattaa kokeilla
PoistaOi mitä herkkuja :) Kuulostaa hyvältä tuo täyte. Minä tein myös suolapaloja joulun aikaan torttulevyistä. Nopeita ja helppoja tehdä.
VastaaPoistaNÄä oli kyllä hyviä ja helppoja
PoistaVarmasti hyviä!
VastaaPoistaMeilläkin on vielä torttutaikinaa pakkasessa.
Kiitos ohjeesta!
Ole hyvä vaan Sari
PoistaOn herkullisia,ihan tässä nälkä tulee.Suolainen on itsellekin hyvä valinta makean sijaan.
VastaaPoistaNää oli ihan superihania
PoistaVaikuttaa herkullisilta. Itse olen tehnyt samalla idealla, mutta erilaisella täytteellä suolaisia torttuja. Näitä täytynee kanssa kokeilla. Kiitos ohjeesta :)
VastaaPoistaOllos hyvä vaan, näihinhän voi käyttää vaikka ja mitä :)
PoistaOmpa kiva idea, meilläkin vielä torttutaikinaa pakkasessa!
VastaaPoistaei muuta kuin tortunvääntöön vaan :)
PoistaIhan loistava idea, täytyy kokeilla viikonloppuna.
VastaaPoistaEdottomasti kantsii tehdä, helppoa ja hyvää
PoistaNo onpa ihana idea :) Suolaiset tortut ovatkin parhaita. Liisa
VastaaPoistaKiitos Liisa nää oli kyllä hyviä
PoistaHyvä idea! armasti herkullisia.
VastaaPoista