keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Porovoileipäkakku

Ristiäisiin tein myös voileipäkakkua ja meillä yleensä on porokakku suosituin.
Alta aikayksikön hupeni tämäkin kakku, itse ennätin pienen siivun maistaa ja kyllähän se hyvältä maistui



Tälläisin ainein se valmistui:

2,5 isoa pussia paahtoleipää
kostutukseen maitoa

Täyte:

200 g savuporotuorejuustoa
400 g paprika-sipulituorejuustoa
2 prk ranskankermaa
300 g savupororouhetta
6 rkl kurkkusalaattia
1 dl majoneesia
nippu ruohosipulia pilkottuna

Kuorrutus:
(tätä tuli reilusti, sai kunnon pursotukset)

2,5 dl vispikermaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
kylmäsavuporosiivuja
tomaattia
kurkkua
salaatinlehtiä






25 kommenttia:

  1. Herkullinen voileipäkakku!
    Ja kaunis koristelu!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköinen, aineista päätellen oli myös hyvää. harmi kun sulle jäi noin vähän.

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis ja todella makoisan näköinen kakku. Kiitokset ohjeesta! Ihanaa keskiviikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan voileipäkakkuja, hyvältä näyttää ja maistuu, nam.

    VastaaPoista
  5. Kyllä on kaunis voikkarikakku!
    Täällä tuumataan kuten myös ristiäistarjoilua, lohikeitto vai voikkarikakkuja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIitos Väkertäjä, lohikeittokin kyllä on tooosi hyvää :)

      Poista
  6. Upen näköinen kakku, ja varmasti myös herkullinen <3

    VastaaPoista
  7. Kiitos Satu, nää on kyllä kahvipöydän parhaita

    VastaaPoista
  8. Voileipäkakut ovat aina tarjoilupöydän pelastus.

    VastaaPoista
  9. Näyttääpä hyvältä ja varmasti maistu myös.

    VastaaPoista
  10. Aah, voileipäkakut on mun herkkua ja porokakku on kyllä ihanaa. Kiitos tästäkin ohjeesta. Sinä voisitkin jo alkaa tekemään omaa leivontakirjaa, sillä niin upeita kakkuja syntyy sinulla. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa ihanainen, voikkarit ovat kyllä kahvipöydän kunkkuja

      Poista