Tämä on helppo ja herkullinen naposteltava vaikka illanistujaisiin.
Täytyy sanoa, että näitä tulee syötyä niin kauan kuin muruakaan on jäljellä...
ja tehdä niin monta kertaa kun pussissa on muruakaan jäljellä.
Minä teen tämän näin:
Maissilastuja eli nachoja lämmitetään uunissa hetken aikaa.
Nachot kumotaan tarjoiluastiaan ja ripotellaan päälle sinne tänne
salsakastiketta, juustokastiketta, punasipulia ja ranskankermaa.
Ja sitten vain sormin syömään...
Mukavaa alkavaa viikkoa täältä -36 asteen kelistä .
Kiitos kivasta naposteluvinkistä!
VastaaPoistaMukavaa talvista viikkoa!
Ihanaa mässyruokaa :D
VastaaPoistaAah, tuota kun nyt saisi... :) Näyttää ihanalta! Siellä onkin kylmä! Täällä etelämmässä vaan 20 astetta... Mukavaa alkavaa viikkoa!
VastaaPoistaNam! Mulla melkein samanlainen ohje :) Kyllä on vaan niim hyvää. Kauniiita unia ♡
VastaaPoistaHyvä naposteluherkku!
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaIhana herkku nam ❤️ Mukavaa maanantaita ❤️
PoistaMie rakastan kaikkea suolasta. Karkeille pystyn sanomaan ei kiitos mutta en suolasille herkuille.
VastaaPoistaJuu täällä kans suolaiset tekee kauppansa :)
PoistaNamskis. Vähän vastaavaa meilläkin joskus tehdään :)
VastaaPoistaNäitä kyllä suu syö, vatsa vetää...
PoistaVoihan nam :) Maistuu jo suussani. Hyvän näköisiä pulliakin olet taas tehnyt. Oletkin ahkera leipoja. Liisa
VastaaPoistaKiitos Liisa :)
Poista