perjantai 16. tammikuuta 2015

Vuoden ekat sukat


Kevätmielellä tehty.
Kevät tuli jälkeen siitä ovesta sisään mistä joulu kannettiin ulos.
Tämä kuusi jäi vielä valostuttamaan yhteen nurkkaan


Hyvää viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Kiva sukat! Kevät keikkuen tulevi, joten siihenkin on hyvä valmistautua lämpimin sukin!
  Lämpöä ja valoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat. Kiitos samoin hyvää viikonloppua.♥

  VastaaPoista
 3. Ihana sukat :) Todellakin kevättä on kiva odottaa ja sitä aurinkoa. Hieno tuo sinun kuusesi, eikä varistele ja eihän tuolla niin kiire ole pois. Oikea valopuu :) Mukavaa viikonloppua sinulle Kaisa <3 tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Tuo kuusi on muisto meidän vanhasta sängystä...eli vanhan sängyn lautoja käytetty. Raikasta tulevaa viikkoa täältä pakkasen keskeltä

   Poista
 4. Raikkaat sukat oikeat namupalat. Olen kanssasi samaa mieltä tuosta joulun purkamisesta. Jotenkin sitä haluaa säilyttää vielä hetken tuota joulutunelmaa eikä millään henno laittaa sitä pois. Mutta valoahan saa ollaa näinä pimeimpinä hetkinä. Kiva koristehan tuo sinun valokuusesi onkin.
  Hassua kun itse kuljeskelin pihamaalla ja virittelin vielä elen uusia valoja kuistille. Yritin piilottaa tallilyhtyvaloja kukkalaatikkoon kanervien sekaan. Onko näin kiva, eii, entä näin, eeiiii, entäs sitten näin. Hei ihan passeli. Piilotin lamput kanervien sekaan niin ettei niitä näkynyt ollenkaan. vain hento valon kajastus tuli kukkien seasta. Aika aavemainen mutta melko kivan tuntuinen tunnelmahan siitä syntyi.
  Iloista uutta viikkoa sinulle
  terkuin Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, kyllä valoa tähän vuodenaikaan tarvitsee ainakin täällä kaamoksen keskellä. Pakkasterkkuja!

   Poista
 5. Ihanat villasukat. Eilen sain mummin joululahjan 93v ja siellä oli kaikille perheenjäsenille omat villasukat. Täällä ilmoittautuu 46v, lapsia -92, -96, -04 ja -06.

  Iloista sunnuntaita. <3

  VastaaPoista