tiistai 16. toukokuuta 2017

Lehtikaalismoothie
Olen aiemminkin postannut tästä supersmoothiesta, mutta tää on niin hyvää, että haluan jälleen jakaa tämän ohjeen teidän kanssa.
Mulla on jälleen tullut oikein himo tähän superfoodiin, joka päivä olen jo muutaman viikon ajan tätä nauttinut.
Vaikka tämä on niin epäilyttävän väristä niin suosittelen kyllä kokeilemaan, koska tämä on ihan älyttömän hyvän makuinen ja mikä parasta, terveellinen.
Näinhän mie tämän teen:

1 banaani
1 prk ananassäilykettä liemineen
2 isoa lehteä lehtikaalia (riivi lehdet ja jätä ruoti pois)
1 prk Rahkaa tai soijajogurttia
vissyä 
kunnon tujaus kanelia

nämä kaikki blenderiin hurautus ja huiviin.
Itse laitan aina summittain noita aineita mutta tuo kaneli on ihan ehdoton, koska se antaa niin hyvän maun smoothieen, se itseasiassa on tämän makunautinnon juju.

ja näitä kirsikkatomaatteja menee monta rasiaa päivässä :)19 kommenttia:

 1. Tuo väri on juuri sellainen, että näinköhän arvaisi kokeilla. Uteliaisuus saattaa viedä voiton, kun kerrot, että maku on kuitenkin hyvä. Tomaatit ovat sen sijaan herkullisen värisiä.

  VastaaPoista
 2. Oikein aloin miettimään, että olenkohan maistanut lehtikaalta missään muodossa, vaikka se tuntuu olevan tällä hetkellä yksi trendiruoka. Vähän myöhäisherännyt ilmeisesti :D Mutta pian saadaan taas nokkosia, ne on varsinaista superfoodia :)

  VastaaPoista
 3. Juuri tein smoothien avocadosta, rucolasta ja ananaksesta. Töissä porukka aina katselee pitkään mun eväitä ja varsinkin niiden väriä, mutta ei mua haittaa :)

  Lehtikaalia olen laittanut myös, mutta tuo kaneli saa jäädä, koska en tykkää sen mausta. Korvaan sen tuoreella inkiväärillä.

  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Täytyykin surauttaa tuollainen jokupäivä. Lehtikaalista en hirmuisesti pidä vaikka olen koittanut sitä piilottaa milloin mihinkin :) Tuossa se maku saattaisi hyvin hälvetä. Viikonalkua!

  VastaaPoista
 5. Siis tuota täytyy kyllä kokeilla...nam. Entisessä elämässäni,kun asuin maalla. Kasvatin mm.lehtikaalia. Kuivatin osan sadosta ja sitten lisäsin tätä viherjauhetta ruokiin.Lehtikaalissa on paljon terveellisiä aineita.

  VastaaPoista
 6. No ei tuo ohjeen mukaan kyllä voi huonoa olla :) Melko erikoisen makuista olen kokeillut ja se ohje sai kadotakin :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos ohjeesta! Eilen vasta etsiskelin uusia smoothieohjeita, eli tämä menee kokeiluun heti :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ohjeesta! Pitää tätäkin kokeilla. Olen myös hurahtanut smoothieen ja niitä tulee tehtyä kaikenlaisia.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kivasta ohjeesta.
  Mukavaa ja aurinkoista kesäkuun jatkoa.

  VastaaPoista
 10. To be sure, I am completely agree with you, I am an unbelievable devotee of your site, you form illuminating articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.


  Pest Control in jaipur | book professional pest control services in jaipur from best pest control service provider companies

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista