Tälläinen kesäinen kääretorttu tuli pyöräytettyä kahvipöytään.
Välissä vanijatuorejuustoa, kermavaahtoa ja tuoreita mansikoita.
Näin sen tein:
Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl siro sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita jauhot keskenään ja lisää varoen munavaahtoon
Kaada uunipellile
Paista 200 asteessa n. 8 min
Kääri pohja leivinliinan kanssa rullalle ja anna jäähtyä
Täyte:
2 dl vispikermaa
1 prk vaniljatuorejuustoa
reilu 0,5 l pilkottuja mansikoita
Levitä täyte pohjan päälle ja kääri rullalle
Kuorrutus:
4 dl vispikermaa
Täällä on tuoreita mansikoita syöty jo monen monta kiloa iltapalana.
Ne on vaan niin hyviä tuoreina - syödään siis niin kauan kuin niitä tuoreina saa.
Namskis! Kyllä maistuisi!
VastaaPoistaKaunis koristelu!
Kiitos Sari
PoistaNami. Menen tänään nauttimaan britakakusta äitini nimppareille.
VastaaPoistaOi britakakkukin on niin hyvä kesäkakku
PoistaIhanan näköinen! :) Mun tarttis päästä mansikka-ostoksille!
VastaaPoistaKiitos Taru, nyt se mansikka-aika on parhaimmillaan
PoistaEttä on ihana! Niin ja maku, voin tuntea herkullisuuden tänne asti!
VastaaPoistaKiitos paljon Leena
PoistaNäyttää taas niin hyvältä. Osaat koristella niin upeaksi nämä leipomuksesi. Kaunis pursotus.
VastaaPoistaVoi kiitos Kati
PoistaVoihan ihanuus kun näyttää niin kauniilta ja herkulliselta!
VastaaPoistaMukavaa alkanutta kuuta sinulle, ♥
Kiitos Minttu, aurinkoisia kesäpäiviä sinullekkin
Poista