tarjosimme viime sunnuntaina kummipojan perheelle, jotka kävivät synttäreiden merkeissä kylästelemässä.
Olen vallan tykästynyt nyt näihin paistettaviin juustokakkuihin, tässä koristeena mansikkaa, vadelmaa ja pensasmustikkaa.
Pohja:
150g digestive keksejä
100g voita
Täyte:
400g tuorejuustoa
400g tuorejuustoa
150g ranskankermaa
250 g mascarponejuustoa
sokeria
3 kananmunaa
3rkl vehnäjauhoja
1dl tuoreita vadelmia
Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja levitä irtopohjavuoan pohjalle.
Paista pohjaa 10 minuuttia 170 asteessa.
Sekoita täytteen aineet keskenään ( ei vadelmia). Levitä puolet täytteestä pohjan päälle, sitten vadelmat ja loput täytteestä.
Paista 170 asteessa reilu tunti.
Tarjoillaan ehdottomasti kylmänä, eli anna jäähtyä vaikka yön yli jääkaapissa.
Koristele marjoilla ja tomusokerilla
Pojat olivat tehneet minulle myös lemppariani mutakakkua dajm kermalla
ohje löytyy täältä
Oi mitä herkkua.Mukavaa viikonloppua:)
VastaaPoistaKiitos Ritva, mukavaa tätäkin viikonloppua!
PoistaTää on ihan parasta! Olen tehnyt näitä kymmeniä, itselle ja muillekin ;D Ihanasti päälle sopii mustikat!
VastaaPoistaNäin on!
Poista