Uusi raparperisato on korjattu ja piirakkahan piti tietenkin pyöräyttää.
Tämä on helppo ja todella hyvä piirakka ja kun vielä kyytipojaksi siivu Ingmanin valkosuklaa kuningatar jäätelöä - siinä se!
Niin hyvää, ettei sanotuksi saa!
Tämäkin resepti on vanhasta reseptivihkostani joltain vuodelta
4 munaa
4 dl sokeria
150 g sulatettua voita
3 dl maitoa
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
raparperia, sokeria, kanelia,vaniljasokeria
Vaahdota munat ja sokeri
Lisää vuorotellen jauhoseos sekä voi/maitoseos
Levitä pellille leivinpaperin päälle
Lisää raparperi, sokerit ja kaneli
Paista 200 astetta n. puoli tuntia.
Näyttää ihanalta, kiva kun jaoit tämän reseptin :)
VastaaPoistaMielelläänhän näitä hyväksi koettuja jakaa :)
PoistaKiitos ohjeesta:)
VastaaPoistaEikun leipomaan :)
Poistaai herkku,saiski lapset syömään raparperin raparperina vaan ei...ees piirakassa :D Ainoastaan hillokkeena menee...
VastaaPoistano ehkä he jossain vaiheessa innostuu raparperista kun huomaavat, että aikas lailla makeaa on sekin
PoistaKiitos tämä on ihana, sopii omenillekin?
VastaaPoistano mikä ettei ja vaikka laittaa molempia :)
PoistaOi nam, jotain hyvää pitää kylllä minunkin tänään leipoa :)Kivaa lauantaita!
VastaaPoistaMukavaa lauantaita sinnekkin!
Poista