keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Muistamiset päiväkodin tädeille

ihan kohta alkaa Pojun kesäloma - pitkä ihana kesä, ihan olla vaan.
Meillä on ollut tapana muistaa jouluna ja keväällä päiväkodin tätejä hyvästä hoivasta,huolenpidosta ja siitä arvokkaasta työstä mitä he tekevät. Meidän päiväkoti on sellainen ryhmäperhepäiväkoti, jossa on lapsia maksimissaan se 15. Maalaisympäristö ja kaikki lapset vauvasta - eskariin samassa ryhmässä. Meidän 20 vuotias neito on myös käynyt tämän saman päiväkodin.
Tällä kertaa Poju laittoi isänsä kanssa kasvamaan tädeille chilipaprikat, kaksi eri lajiketta. Tämä chili innostus lähti viime kesästä kun mieheni sai jostain chilin siemeniä ja kasvatti siitä sitten itsellensä koko talveksi satoa. Keväällä hän tilasi sitten eri lajikkeita ja tuolla niitä meidän kesähuoneessa on sitten muillekkin jakaa.
Itse en pysty noin voimakkaita mausteita käyttämään, tulinen luonteeni ei nähtävästi tarvitse vahvistusta enää mistään mausteesta. Mieheni sen sijaan on rauhallinen tyyppi ja hän vahvistaa sitten itseään hyvinkin tulisilla mausteilla.

 
Tässä vielä kuvaa viime kesältä, paprika siinä kypsymässä


4 kommenttia:

 1. Ihana idea ♥
  Uskoisin tarhantätien olevan iloisia saadessaan nuo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Marika. Ilo on myös antajien puolella :)

   Poista
 2. Moi. Hieno homma antaa kiitosta hoitajille arvokkaasta työstä. tätä arvokasta työtä teen itsekkin joten tiedän miltä tuntuu saada arvostusta siitä. Kiitos Kaisalle kolleekojenkin puolesta.

  VastaaPoista