torstai 7. huhtikuuta 2016

Mangolassi



Tänään oli ystävän hemmottelupäivä ja alkudrinksuiksi tein jo hyvissä ajoin jääkaappiin tätä ihanaa mangojuomaa.
Olen ihastunut mangon pehmeään ja mietoon makuun ja tämäkin oli jääkaappikylmänä aivan ihanaa juomaa.
Jo pelkkä värikin piristi mieltä.
Näin tämän tein:

2,5 dl Bonnen mangososetta
2,5 dl maustamatonta jogurttia
1,5 dl maitoa
mausteeksi ripaus vaniljasokeria ja
steviaa

Laita kaikki aineksen blenderiin.
Hurauta sekaisin, kaada laseihin ja laita
jääkaappiin jäähtymään.
Nauti kylmänä ja hyvässä seurassa!


9 kommenttia:

  1. Voi kun näitä tulisi tehtyä enemmänkin kotona. Nyt olen innostunut ostamaan noita Skyrin rahkoja, kun ne ovat hyviä aamu- ja iltapaloja. Pysyy myös nälkä loitolla ja se himo herkkuihin.

    VastaaPoista
  2. Voi kun näitä tulisi tehtyä enemmänkin kotona. Nyt olen innostunut ostamaan noita Skyrin rahkoja, kun ne ovat hyviä aamu- ja iltapaloja. Pysyy myös nälkä loitolla ja se himo herkkuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin tykkään tosta SKyristä ja se mangoskyr oli tosi hyvää

      Poista
  3. TUota voisikin viikonloppuna tehdä. Olen aivan rakastunut mangoon. Eka kertaa ostin tuoretta mangoa eikä se kauaa hedelmäkulhossa mädäntynyt.

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti mangosta ja tuohan voisi ollakin ihana ruokahalun herättäjä. Mitä tuo stevia muuten on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stevia on "luonnonmukainen" makeutusaine, tehty stevia kasvin lehdestä. Ei siis niin "paha" kuin keinotekoiset makeutusaineet

      Poista