sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Muchos Nachos!

Tämä on helppo ja herkullinen naposteltava vaikka illanistujaisiin.
Täytyy sanoa, että näitä tulee syötyä niin kauan kuin muruakaan on jäljellä...
ja tehdä niin monta kertaa kun pussissa on muruakaan jäljellä.


Minä teen tämän näin:


Maissilastuja eli nachoja lämmitetään uunissa hetken aikaa.
Nachot kumotaan tarjoiluastiaan ja ripotellaan päälle sinne tänne 
salsakastiketta, juustokastiketta, punasipulia ja ranskankermaa.
Ja sitten vain sormin syömään...


Mukavaa alkavaa viikkoa täältä -36 asteen kelistä .

13 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta naposteluvinkistä!
    Mukavaa talvista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Aah, tuota kun nyt saisi... :) Näyttää ihanalta! Siellä onkin kylmä! Täällä etelämmässä vaan 20 astetta... Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Nam! Mulla melkein samanlainen ohje :) Kyllä on vaan niim hyvää. Kauniiita unia ♡

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana herkku nam ❤️ Mukavaa maanantaita ❤️

      Poista
  5. Mie rakastan kaikkea suolasta. Karkeille pystyn sanomaan ei kiitos mutta en suolasille herkuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täällä kans suolaiset tekee kauppansa :)

      Poista
  6. Namskis. Vähän vastaavaa meilläkin joskus tehdään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kyllä suu syö, vatsa vetää...

      Poista
  7. Voihan nam :) Maistuu jo suussani. Hyvän näköisiä pulliakin olet taas tehnyt. Oletkin ahkera leipoja. Liisa

    VastaaPoista