lauantai 3. lokakuuta 2015

Suklaanystävän browniet

Jos mielesti tekee jotain tosi ihanaa suklaista herkkua, joka valmistuukin helposti, ihan käsipelillä, niin se on tässä.


Nämä browniet ovat kyllä sellaisia suklaanystävän koukutuksia, että tosi vaikea tyytyä yhteen palaan.
Tämä on resepti, jota kannattaa kokeilla, jos suklaasta tykkäät
Näin se tehtiin:

175 g voita
150 g tummaa suklaata
2 ¾ dl sokeria
¼ tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja

Sulata voi kattilassa.
 Lisää sulaneeseen voihin pilkotut suklaat ja sekoita kunnes suklaa on sulanut.
Lisää sokerit, suola munat ja jauhot.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina pienehköön leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. 
Itse käytin lasagnevuokaa.
Paista brownieta 200 asteessa n. 18-20 minuuttia.
VARO PAISTAMASTA LIIKAA!
Paistoaika on uunikohtainen, joten seuraa paistoa.
Browniet ei missään nimessä saa kuivua vaan niiden täytyy jäädä keskeltä ihanan tahmaiseksi.
Anna jäähtyä kylmässä ja leikkaa sitten palasiksi.
Ripsuttele tomusokeria päälle ja nauti
mahdollisessa parhaassa seurassa, eli yksin ja monta palaa :)
Minä kylläkin sain sopivasti hyvää brownieseuraa ja kyllä kelpasi.



Clasulta tarttui mukaan tässä taannoin tälläinen söpö setti


10 kommenttia:

  1. Voi että sinua, kun sinä aina teet noita herkkuja ja vielä esittelet niitä. Minä täällä ihan kateellisena maiskuttelen. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa mukavaa sunnuntaita sinullekkin :)

      Poista
  2. Taas yksi kokeiltava ohje listan jatkoksi... Täytyy ensin käydä ostamassa löysiä vaatteita, että mahdun kasvamaan leveyssuunnassa :)

    Makoisaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tämähän kääntöpuoli näissä aina tahtoo olla itsellä kelläkin :)

      Poista
  3. Uuuuhh! Näyttääpä herkulliselta!
    Söpöt kaapimet :)

    VastaaPoista
  4. Oijoi...mä en kestä katsoa näiden herkkujen kuvia....Varmasti ovat hyviä!

    VastaaPoista
  5. Oho, nuo herkut taidan kyllä jättää väliin. Muodot ei kestä... ;O)

    VastaaPoista