torstai 22. lokakuuta 2015

Laku-ystävän "pala taivasta" kakku (20 cm)


Nyt tuli tehtyä ihan täydellinen lakukakku.
Tässä oli maku ja koostumus ihan kohdillaan vaikka kakun tekemisessä tuntui menevän ihan kaikki pieleen.
Lakun makua otin ihan kaupan lakritsikastikepullosta, jota käytetään esim. jäätelöannoksissa. Lidlistä sen ostin.
Lakun maku ei puskenut liikaa vaan juuri sopivasti makunystyröitä hieroen.
Tätä voi suositella rinta rottingilla kaikille lakun ystäville. 
Aineksetkin ovat kovin simppelit. 
Joskus vaan vähempi on enempi.
Näin sen tein:

Digestivepohja

Täyte:

3 liivatetta
2,5 dl flora kuohua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl lakritsikastiketta
sokeria maun mukaan




19 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkua ja minä olen lakun ystävä, mumsis ja nam.

    VastaaPoista
  2. Varmasti herkkua.
    Itse ostin ainekset lakritsijötskin tekoon, siinä kans ihan mielettömän herkullinen jälkkäri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kaikki missä on lakua ei voi olla kuin herkkua :)

      Poista
  3. Tätä vois kyllä kokeilla. On niin hyvän näköinen kakkupala!!

    VastaaPoista
  4. Nam nam! Laitoitko kakun sekaan kastiketta ja sitten myös päälle? Huomenna tulee vieraita, vois koklata....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, laitoin kastiketta massan sekaan ja tuohon koristeeksi kakkupalan päälle. Sokeri jäi pois reseptistä mutta sitä maun mukaan.Laitappa kommenttia tuliko hyvä kakku :)

      Poista
  5. Kiva resepti. Erilainen! Minulla ei ole yhtään laku-reseptiä. Tätä voisi joskus kokeilla.
    Kiitos Kaisa! Ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula ja ole hyvä vain, kantsii kokeilla!

      Poista
  6. Voi, kun näyttää hyvältä.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanan tuntuinen kakku, mä niin tykkään lakusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina, tää kyllä on laku-ystävän herkkua!

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista