tiistai 7. tammikuuta 2014

Terveellisempi vaihtoehto

Jo vuosia olemme käyttäneet kristallisuolaa (himalajan suolaa, ruususuolaa) ja intiaanisokeria terveellisempänä vaihtoehtona näille jokapäiväisille mausteille. Kristallisuolahan on puhdasta luonnonsuolaa, joka sisältää 84 eri alkuainetta. Intiaanisokeri on käsittelemätöntä luonnon täysruokosokeria, joka sisältää runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja ja antioksidantteja. Näistä löytyy kyllä paljon tietoja netistä, jos kiinnostaa.
Yleensä annamme näitä myös joululahjoiksi  ihmisille ihan sen vuoksi, että haluamme heille vain kaikkein parasta. Osa innostuu käyttämään ja osalla näkyy olevan purkit ja purnukat hyllyssä "täysinä". No, jokainen tekee itse valinnan, mukava on silti tarjota vaihtoehtoja. Itse ostamme suolan ja sokerin Maailmankauppa Elimusta. Hiljattain oli tullut tuolle suolalle myös mausteinen versio, eli ruususuolaa, johon oli lisätty paljon kaikenlaisia yrttejä. Kiva vaihtoehto sekin ja maistui tosi kivalta ruuissa. Leivonnaisissa tykkään käyttää tuota intiaanisokeria, koska se antaa tosi kivan maun leivonnaisiin.4 kommenttia:

 1. Olen itsekin käyttänyt jo jokusen vuotta ruususuolaa ja karppisokeria (puhtaampaa kuin normi sirkku) sekä silloin tällöin vanhempieni luona myös intiaanisokeria. Kyllä ne omaan suuhun ja makuun sopii jotenkin paremmin, ja tietää että syö terveellisemmin! :) Kiva postaus!!

  VastaaPoista
 2. kiitti vinkistä, mulla on on vaan ihan tavallsta merisuolaa ja pirkan luomu ruokosokeria, sekin on hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ennen meilläkin oli merisuolaa, mutta nyt ollaan jo vuosia käytetty vallan tuota ruususuolaa ja tuo mausteseos on tosi hyvä!

   Poista