keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tonnikalatortut















Ennen ja jälkeen joulun meillä poikkesi paljon vieraita.
Suolaiset tarjottavat maistuvat nykyään ihmisille paremmin kuin makeat.
Niinpä yksi ilta pyöräytin näitä ihania tonnikalatäytteisiä torttuja vieraille ja näistä tulikin todella ihania.
Hupenivat sen siliän tien.
Tortut tein ihan normaalista torttutaikinalevyistä ja täytteeksi 
tillituorejuustoa ja tonnikalaa sekaisin tahnaksi.
Tahnaa reilusti tortun keskelle, puolikas kirsikkatomaatti kruunuksi
Paisto uunissa normaalin tortun tapaan
ja eikun heti nauttimaan, nämä olivat ihan parhaita
juuri uunista otettuna.


Kyllä mie näitä meinaan tehdä muulloinkin kuin vain jouluna :)

19 kommenttia:

  1. Tää oli hyvä vinkki nimittäin torttutaikinaa löytyy vielä pakkasesta, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin nyt vaan pyöräyttämään suolaiset tortut :)

      Poista
  2. Oikein kerkullisen näköisiä ja varmasti myös maistuvat, kiitos ohjeesta:-)

    VastaaPoista
  3. Oi mitä herkkuja :) Kuulostaa hyvältä tuo täyte. Minä tein myös suolapaloja joulun aikaan torttulevyistä. Nopeita ja helppoja tehdä.

    VastaaPoista
  4. Varmasti hyviä!
    Meilläkin on vielä torttutaikinaa pakkasessa.
    Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  5. On herkullisia,ihan tässä nälkä tulee.Suolainen on itsellekin hyvä valinta makean sijaan.

    VastaaPoista
  6. Vaikuttaa herkullisilta. Itse olen tehnyt samalla idealla, mutta erilaisella täytteellä suolaisia torttuja. Näitä täytynee kanssa kokeilla. Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan, näihinhän voi käyttää vaikka ja mitä :)

      Poista
  7. Ompa kiva idea, meilläkin vielä torttutaikinaa pakkasessa!

    VastaaPoista
  8. Ihan loistava idea, täytyy kokeilla viikonloppuna.

    VastaaPoista
  9. No onpa ihana idea :) Suolaiset tortut ovatkin parhaita. Liisa

    VastaaPoista