torstai 3. heinäkuuta 2014

Sauna ja pesuhuone

Uudesta saunasta ja pesuhuoneesta olemme nauttineet jo tovin aikaa. Nyt vihdoin viimein sain räpsittyä muutaman kuvan. Hankala kyllä saada oikeat värisävyt noihin kuviin, vetää jotenkin niin harmaaksi. Kuvassa tuossa oikeanpuolimmaisessa seinässä on laatan oikea sävy näkyvissä. Laatta on luonnonvalossa sellainen maitokahvin värinen lämminsävyinen harmaa-beige
Sauna on meille tosi tärkeä paikka, olemme todellisia saunaihmisiä. Senpä vuoksi halusimme hyvin yksinkertaista ja hyvin rauhoittavaa tähän osastoon ja sitä saimme. Ihan yksivärisell  laattalla mentiin  ja muutama kuviolaatta suihkujen taakse,siinä se.

Pesuhuone on tosi tilava. Meillä oli aiemmin siellä sellainen kulmamallin poreamme, mutta luovuimme siitä ihan sen vuoksi, että se oli tosi vähällä käytöllä. Nyt saimme kaksi suihkua sitten tilalle :)

Ja sauna näyttää tältä pesuhuoneesta katsottuna.


Lauteet ja seinät ovat tervaleppää joka tuoksuu tosi hvyälle. Kiukaana Harvian GlobeVettä satelee ja jälleen syksyinen fiilis, mutta ensiviikolle on luvannut hellettä...
...ja enää kaksi viikkoa lomaan....

14 kommenttia:

 1. Oi kun kivan näköistä. Oletteko itse suunnitelleet tuon suihkun tilanjakajan/hyllyn? Kyllä tuo lasiseinä tuo avaruutta koko tilaan. Meillä pitäisi kanssa kellarin pesuhuone ja sauna uudistaa, kun ne on jostain -70-luvulta. Saunan olen käsitellyt uudelleen joitakin vuosia sitten ja koska saunomme joka päivä, niin hankimme tuolloin aina valmiin -kiukaan, mihin olemme olleet todella tyytyväisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa, juu ihan betoniseinään piirsin remonttimiehelle millaisen haluan ja hän prikulleen sellaisen teki. En halunnut seinään kiinnitettävän mitään pesuainetelinehärpäkkää vaan just tollasen :)

   Poista
 2. Voi miten kaunista! Tuo kiuaskin kaunis kuin koru,kelpaa tuolla tosiaan rentoutua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi, kyllä nyt meitin kelpaa :)

   Poista
 3. Mikä ihana kiuas! Ja muutenkin, todella kaunis kylpyhuone ja sauna.

  VastaaPoista
 4. Tyylikästä ja selkeää. Todella kätevä tuo tilanjakaja hyllyineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne, tykkään itsekkin :)

   Poista
 5. Todella kaunis sauna,ja hieno kiuas:)

  VastaaPoista
 6. Onpa teillä nyt kaunis sauna ja ihana pallo kiuas.Tilanjakajaan saa kivasti pesupullot.Kyllä nyt kelpaa saunoa.

  VastaaPoista