lauantai 23. elokuuta 2014

Juustokakkua


tarjosimme viime sunnuntaina kummipojan perheelle, jotka kävivät synttäreiden merkeissä kylästelemässä.
Olen vallan tykästynyt nyt näihin paistettaviin juustokakkuihin, tässä koristeena mansikkaa, vadelmaa ja pensasmustikkaa.


       Pohja:          
  150g digestive keksejä
100g voita


Täyte:
400g tuorejuustoa
      150g ranskankermaa
               250 g mascarponejuustoa
         sokeria
    3 kananmunaa
         3rkl vehnäjauhoja
               1dl tuoreita vadelmia

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja levitä irtopohjavuoan pohjalle.
Paista pohjaa 10 minuuttia 170 asteessa.
Sekoita täytteen aineet keskenään ( ei vadelmia). Levitä puolet täytteestä pohjan päälle, sitten vadelmat ja loput täytteestä.
Paista 170 asteessa reilu tunti.
Tarjoillaan ehdottomasti kylmänä, eli anna jäähtyä vaikka yön yli jääkaapissa.
Koristele marjoilla ja tomusokerilla

Pojat olivat tehneet minulle myös lemppariani mutakakkua dajm kermalla
ohje löytyy täältä





              

4 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkua.Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Tää on ihan parasta! Olen tehnyt näitä kymmeniä, itselle ja muillekin ;D Ihanasti päälle sopii mustikat!

    VastaaPoista