maanantai 18. marraskuuta 2013

Virkkausta ja värkkäystä

Vihdoinkin kotona! Kyllä täytyy tunnustaa, että olen niin koti-ihminen, että tuollaiset reissut yksin - ilman perhettä, ei ole ollenkaan minun juttu. Seura oli kyllä tosi hauskaa ja ikää tuli pidennettyä nauramalla ainakin 50 vuotta, mutta kotiin oli niin ihana tulla. Junamatkalla meillä oli virkkauspiiri, jossa opetin virkkaamaan parille työkaverille joulupalloja, jonka ohje löytyi Dermosil kuvastosta. Voi sitä onnistumisen riemua kun toinen toistaan hienompia palloja saimme aikaan.
Nyt ei ole kyllä peukaloita pyöritelty muutenkaan, vaan ihan kaikkea muuta. Kun kerta nyt on täällä tälläinen toimeliaisuus päällä niin päätin tuhota kaikki lankavarastot mitä on tullut kerryttyä. Vanhasta matkalaukustani tuolta portaiden alta löytyi erivärisistä trikookudetta, jota on sinne jäänyt noista virkatuista matoista ja koreista. Jotain pientä halusin tehdä, joten kudoin tälläisiä pannualusia, jotka ainakin ovat tarpeen minulle itselleni.


Näitä purkkeja ja purnukoita on tosi mukava koristella ja vähän tuunailla. Kyllä tälläiseenkin Pringles-purkkiin on mukava sujauttaa muutamat joulukonvehdit ja antaa ystävälle


Korttiaskarteluhan on ollut se minun ykkösaskartelujuttuni ja näitähän tulee tietenkin väännettyä ihan tämän tästä

 
ja näitä mukinalusiahan tulee kuin plussapisteitä

8 kommenttia:

 1. aivan ihania kortteja :) määki rakastan kortteilua,ja sit ku niitä teen,teen kerralla monta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä taitava ja ahkera kaikenlaiseen tuunaukseen. Purkkikoristelu onn aivan sykähdyttävän kaunis antaa ajatuksineen ystävälle kera vaikkapa omatekoisten namien. Kortit ovat myös todella todella kauniita.
   Kaikki!
   Olen samaa mieltä koti on ihan paras!

   Poista
  2. Kiitos Suvi ja Sirkka kommenteistanne

   Poista
 2. Kauniita kortteja! Noita lasin alusia pitäisi kokeilla tehdä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, ei muuta kuin virkkuukoukku käteen ja niitä tulee kuin itsestään :)

   Poista
 3. Pannunalusia ei ole koskaan liikaa ja kiva idea kierrättää pringlespurkkeja, joskus ihan nääntyy kun joutuu niin paljon heittämään pakkausmateriaalia pois, minusta leipäpussitkin pitäisi jotenkin kierrättää...ihania kortteja olet taas väsännyt, se on kyllä mukavaa ja terapeuttista puuhaa, pitäisi kyllä pian tehdä joulukortit...

  VastaaPoista
 4. Kauniita askarteluja! Hauska pringlespurkki-idea =)

  VastaaPoista